Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL TERME DELLE NAZIONI


Via Mezzavia, 20 - 35036 Montegrotto Terme (PD)
+39 04989116.90
+39 04989117.83

descriere


Confortabil și elegant , Hotel Terme Nations este un de 4 stele aproape de Abano Terme , înconjurat de un parc frumos, cu piscine termale interioare și exterioare : cea mai buna alegere pentru o relaxare și sănătoasă . Hotel Terme Montegrotto Nations este recunoscut ca unul dintre cele mai renumite statiuni balneare din zona , unde tratamentele speciale de sănătate și înfrumusețare ajuta de fitness cea mai completă a oaspeților lor . Spațioase zonele comune, întotdeauna tratate în detaliu , oferă o caldă înfășurat într-o atmosferă plăcută compus din hol , recepție , restaurant , bar , sală de ședințe mici , sală de gimnastică și centrul termic .

serviciu


Pentru iubitorii de o vacanță în mișcare, Hotel Terme Nations oferă căile de viață a unui parc mare, terenuri de tenis și bocce, aerobic de apă și hidro biciclete; hotelul are, de asemenea, un acord cu Clubul de Golf din apropiere și oferă o sală de gimnastică. Loc ideal pentru întâlniri și conferințe.
Proprietățile terapeutice extraordinare ale apelor termale de Abano Terme sunt oferite de Hotel Terme Națiunilor într-o gamă largă de tratamente de ingrijire si programe de wellness. Bogate în minerale, cum ar fi apele de sodiu, potasiu, magneziu, iod și siliciu sunt folosite în programe personalizate de ingrijire cu noroi și termice bai, inhalatii, masaje și tratamente de înfrumusețare, pentru a calma afectiuni, cum ar fi reumatismul și nevralgie și pentru reabilitarea și intretinere fizica.
Oferta variază de la Watsu masaj Thai, de la terapie piatră phisiokinesiterapia hidrochinetic și tradiționale (cu laser, magnetic, ionophoresis, ultrasunete, electroterapie, etc), cu care să-și recâștige vitalitatea, relaxare și wellness.
Hotel Terme Nations servește vacanta spa autentic cu centrul de înfrumusețare al hotelului, care oferă pachete adaptate nevoilor și dorințelor clienților, pe baza de apa si noroi cu care pentru a găsi dreptul sa arate mai bine prin tratamente specifice de înfrumusețare.
Restaurantul de la Hotel Terme Nations 4 stele Montegrotto servește preparate sănătoase pentru a satisface nevoile clienților lor, cu mâncăruri regionale și internaționale, preparate cu ingrediente proaspete, de sezon. Specială meniul ŕ la carte și talentul incontestabil de bucătar-șef de Claudio subliniat restaurant "Hibiscus", iar restaurantul, piscină, "Geranium", ca printre cele mai bune din zona de Terme Euganee și Abano Terme, o programare nu ratati mancarea buna, înconjurat de un serviciu impecabil și o listă de vinuri mereu atent selectate și recomandate de Maitre Sandro.
În bara roșie izbitoare și albastru Bar, oferă cocktailuri delicioase de fructe, băuturi lungi, aperitive, vinuri ronțăind o gustare sau un prânz rapid de lumină.
De eleganță sobră și multe plăceri, cele 108 camere ale Hotel Terme Națiunilor bun venit oaspeților cu tot confortul și facilități pentru a face șederea dvs. la hotel în Montegrotto, o vacanță de wellness autentic. Disponibil în,, junior suite si apartamente superioare standard de, toate camerele au o terasă cu vedere la parc, încoronat de dealurile Euganean.
Conexiune la internet, TV prin satelit, telefon, minibar, seif și aer condiționat, baie cu duș sau cadă, uscător de păr și kit de frumusete personalizate, fac din Hotel Terme Națiunilor una dintre cele mai apreciate hoteluri de 4 stele din Abano Terme.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem