Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL CARLTON


VIA ENOTRIA, 3 - 30016 Lido di Jesolo (VE)
+39 0421 362288
+39 0421 362828

descriere


Star malul mării Carlton Hotel 4 Jesolo. Hotel confortabil și elegant, īn Jesolo cu care se confruntă īn mod direct la Marea Adriatică și are o plajă privată bine echipată și două piscine cu jacuzzi, o piscină pe malul mării, cu apa sarata sau apa salmastră, pe de altă parte piscină grădină parc cu apă proaspătă. Desigur, există mini piscine pentru oaspeții noștri mai tineri. Piscinele și plaja sunt pentru uzul exclusiv al clienților noștri.

Noi vă așteaptă īn hotelul nostru de pe malul mării de 4 stele din Jesolo.

15 km de nisip auriu fin, dotate cu umbrele și șezlonguri, cabane, baruri pe plajă și zone pentru divertisment și sport: aceasta este ceea ce vă așteaptă la Hotel Carlton Jesolo Jesolo, un renumit hotel de 4 stele.

Pătratelor orașului īn viață cu evenimente și spectacole, și strada pietonală lung cu restaurante, pizzerii, baruri disco, magazine fac Jesolo destinație pentru o vacanță de neuitat pentru orice nevoie și de vārstă.

Promisiunea noastra este de a face vacanta dumneavoastra, care va lăsa o amintire ... neegalat īn cele 4 stele Jesolo.
Vă puteți bucura de vedere īncāntătoare de piscină cu trezirea dimineata si ajunge īn confort absolut plaja aurie, unde vă puteți relaxa la poalele marea albastră, cu un ochi spre cerul albastru.
Īntre o scufundare și alte personalul nostru este īntotdeauna gata să ofere servicii calificate și personalizate, īnainte de o plimbare pentru a descoperi centrul Jesolo cu sute de magazine cu care se confruntă pe parcursul a 12 de km de pietoni.

serviciu


O locație de invidiat īntre Torino și Milano pizza pătrat, o zona linistita, care vine īn viață īn seara de-a lungul zona pietonală plină de magazine, baruri, pub-uri și evenimente muzicale și spectacole. Hotelul Hotel Carlton, de 4 stele īn Jesolo este locul ideal pentru a putea distra și relaxa īn vacanta īn Jesolo Seafront Hotel. După cum te trezești doar deschide ochii, uita-te la balcon și se bucură de un spectacol priveliști unice, uimitoare la mare de Jesolo. Și "Aceasta este frumusețea unui hotel de pe litoral, frumusețea de a se trezi cu un zori care se ridică direct de la mare și du-te la culcare, īn timp ce soarele māngāie valurile de rulare la mare. Toate acestea īn timp ce nisipul auriu fin și atmosfera face unica si de neuitat.
Relaxați-vă și wellness sunt o necesitate īn hotelul nostru de pe malul mării, dotate cu tot confortul pentru orice nevoie. Nu numai că aveți două bazine, cu jacuzzi pentru a face un front mare, dar va trebui, de asemenea, plaja rezervat la care puteți face plajă pe tot parcursul plajă relaxa. Beachfront'll găsi restaurantul nostru, unde puteți gusta māncăruri unice si spectaculoase, capabile să incanta chiar și cerul gurii mai exigenți. Mānca īn timp ce uitam de marea albastră este o experiență unică, care combină gustul alimentelor cu plăcerea de vedere. Aperitive, desert și fructe sunt īn stil bufet și vă permit să alegeți ceea ce iti place.
Locația liniștită, dar centrală a hotelului nostru īl face un loc ideal pentru familii, dar și pentru tinerii care doresc sa se distreze face.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem