Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL BYRON BELLAVISTA


Via Padova, 83 - 30016 Lido di Jesolo (VE)
+39 0421 371023

descriere


Hotelul Byron Bellavista direct pe plaja cu piscină īncălzită
Bine ați venit la Hotel Byron Bellavista , un elegant hotel de 4 stele īn Jesolo cu piscină īncălzită , plajă privată și camere cu vedere la mare terasă . O adevarata oaza de relaxare unde puteti petrece un sejur plăcut īn wellness , divertisment , confort și māncare bună .
Luminoase și confortabile , mobilier rafinate , dotările de lux , frumoase vederi panoramice ale coastei și farul și curtoazie a personalului hotelului nostru īn Jesolo Beach 4 stele vă va captiva de la īnceput , oferindu-va cele mai bune conditii pentru o vacanta de vis in Upper Adriatico.A Jesolo Hotelul nostru de 4 stele iese īn evidență pentru locația sa privilegiată și liniștită și de ospitalitatea si politicos .
Descoperiți gama hotelului nostru pe litoral īn Jesolo și răsfățați-vă cu un sejur la mare .

serviciu


Ospitalitatea și profesionalismul personalului nostru, piscina de pe acoperiș pe plaja privată și servicii de calitate de top a crea o atmosferă plăcută și ocazii bune de a īntālni oameni noi și diferite naționalități, pentru a asculta muzica buna sau doar să vă relaxați cu un cocktail rece la bar. Un loc special pentru a petrece o vacanță īn Jesolo Lido totale serenitą.A toate acestea trebuie adăugat gustul și rafinamentul restaurantului nostru. Bucătarul nostru și maītre asigura servicii de restaurant high end și să trateze īn detaliu prepararea zbor individuale piatti.Cogliete la atractive oferte ale hotelului nostru din Jesolo, cu piscină și terasă cu vedere la mare și rezervați acum vacanță vis.
Profitați de plaja privată puse la dispoziția dumneavoastră de la Hotelul Byron Bellavista. Veți ajunge la plajă īn cāțiva pași, confortabil, cu copiii și familia ta, și relaxați-vă pe șezlongurile sub umbrela oferit gratuit de cost.
Hotelul Byron Bellavista oferă clienților săi un bar american unde vă puteți relaxa cu o băutură și de a conversa și pace totală pe cale amiabilă serenitą.Oltre la "American Bar și sejururi interioare confortabile, oaspeții se pot bucura de terasa īn aer liber placuta cu vedere la zona de piscină, chiar pe plaja. De aici, vă puteți bucura de un cocktail sau un pahar de vin și admirați vederile uimitoare ale lacului și sull'orizzonte.Inoltre, interiorul hotelului, oaspeții se pot bucura de plăcerile de māncare bună la restaurant un mediu cu o atmosferă de familie, și rafinat, īn cazul īn care apreciază delicatesele din bucătăria locală și internațională, pregătite de bucătarul-șef al hotelului, cu grijă și pasiune. Serviciul ą la carte și sortimentul de lista de vinuri vor fi īn măsură să satisfacă orice dorință, datorită profesionalismului personalului nostru.

Camere cu vedere la mare ... cufundați-vă īn vis! Īngrijire și eleganța rafinată sunt numitorul comun de camere de hotel Byron Bellavista. Nu există două sunt la fel, dar toate sunt īn măsură să īndeplinească nevoile de ospite.In special noastră de camere și apartamente sunt ideale pentru familiile cu camere bambini.Tutte au o terasă cu vedere directă sau laterale ale mării, baie proprie, aer condiționat, TV prin satelit, Sky-TV, minibar, seif, telefon, WI FI.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem