Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL SOLEBLU

Sup

Viale Regina Elena, 69 - 47921 Rimini (RN)
+39 0541 383302
+39 0541 383302

descriere


Bine ați venit la Hotel Soleblu .
Wellness & relaxare pe tot parcursul anului

Funcționalitate , atenție la detalii și design rafinat și decor fermecător face din Hotel Soleblu una dintre cele mai primitoare hotel de lux de 3 stele īn Marina Center , zona cel mai exclusivist și elegant Rimini cumpărături și de seară de mers pe jos .

Hotelul , cu vedere la mare și complet renovat , oferă servicii de īnaltă calitate , facilități moderne , valoare excelentă pentru bani și personalul nostru mereu gata să vă satisfacă orice nevoie cu cea mai mare curtoazie și eficiența .

Soleblu Hotel este alegerea ideală pentru o vacanță cu familia , prietenii sau o călătorie de afaceri , structura este , de fapt, deschis tot timpul anului și este deosebit de potrivit pentru cei care vin la Rimini pentru afaceri .

serviciu


Personalul Hotel Soleblu este fericit pentru a satisface orice nevoie, cu bunătate și profesionalism. Īn funcție de nevoile dumneavoastră și de perioada din an, oferim clientilor nostri urmatoarele servicii:
pensiune completa cu băuturi
demipensiune cu băuturi
pensiune
servicii de plajă cu umbrele și șezlonguri
utilizarea piscina de pe acoperiș cu o cadă cu hidromasaj
solar pe acoperiș
terasă mare cu vedere la mare cameră
TV prin satelit cu canale internaționale īn hol
Wi-Fi
parcare
garaj
servicii de bar
Recepție 24 ore
Serviciu de rezervare de taxi
bilete de vānzare pentru parcuri de distractii
biciclete.

Piscina noastră
Un spectacol la 360 °
Bunăstarea și confortul oaspeților noștri sunt īntotdeauna pe primul loc la Hotel Soleblu. La ultimul etaj al hotelului oferă o piscină spectaculoasă cu vedere panoramică Rimini, mare și hinterland.
O grădină pe acoperiș exclusivă și mereu īnsorită pentru a petrece clipe de neuitat de relaxare īn cada cu hidromasaj, solar cu șezlonguri sau īn piscina de 70 mp īnoată īntinerire perfecte.
Pentru cei care doresc să se relaxeze după o zi la plajă sau de lucru, au un chat și să aibă o băutură există o terasă īn plus de 300 mp pe malul mării mereu īmprospătată de o briza placuta mobilat cu scaune confortabile, mese și leagăne.

CAMERE, vedere la mare pentru toți.
Camerele de la Hotelul Soleblu au fost proiectate pentru a asigura maximum de confort si o odihna de calitate. Atenția la detalii, design elegant și căutarea de materiale care ar putea răspunde mai bine la nevoile clientului sunt criteriile prin care au fost renovate camerele noastre, toate cu vedere la mare splendida balcon, aer condiționat, Wi-Fi și TV prin satelit.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem