Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

ADRIATIC PALACE HOTEL


Via Vittorio Veneto, 30 - 30016 Lido di Jesolo (VE)
+39 0421 380027
+39 0421 380343

descriere


Deschide fereastra , respira briza și admira orizontul feeric de mare ...

Nu este nimic mai frumos la Palatul Adriatică , hotelul de 4 stele cu vedere la mare , chiar pe una dintre cele mai frumoase întinderi de plajă în Jesolo .

Doar cîțiva ani de viață și stilul modern al hotelului nostru este deja un punct de referință pentru cei care cauta un stil si relaxare , cufundat într-o proaspătă și chic .

Bogat în detaliu și design , mediile spațioase și luminoase sunt dominate de referințe alb și constante să se răcească tone de fundul mării .

serviciu


Hotelul Adriatic Palace este situat direct pe plaja aurie de partea de est a Lido di Jesolo, o locație liniștită, la doar cîțiva pași de magazine și plină de viață Piazza Milano și Piazza Drago.

în interior, alb trimiterile domina și la culorile de pe fundul mării pentru un decor proaspăt, modern, care găzduiește oaspeții frumos ce sosesc. Această atenție la stil este, de asemenea, găsite în camere mari, toate cu balcoane cu vedere la malul mării pentru momente de relaxare.

Nu ratați cele mai moderne facilități: un televizor cu ecran plat Sky Vision Gold pentru a vedea programele lor preferate și Wi-Fi pentru a rămîne conectat.

Chiar vizavi de hotel este o piscină mare albastru, cu o zonă de cadă cu hidromasaj pentru cei care iubesc să se cufunda în bule înconjurat de o terasă mare cu șezlonguri să se usuce la soare, după o baie. Dacă preferați să simțiți nisipul sub picioare, puteți profita de plaja noastră privată fantastic cu șezlonguri și umbrele de zile de neuitat la mare. Savura pacea și liniștea că numai sunetul valurilor și briza mării poate da!

... Și între un înoată a fost seara!

Pentru cină, alege elegant restaurantul nostru alb, meniul î la carte oferă o selecție largă de mîncăruri delicate ale tradiției locale în funcție de creativitatea Chef nostru. Mediul nu este o excepție: vă puteți bucura de cina într-un cadru intim si romantic, cu o vedere excepțională la mare, care poate fi văzut prin ferestrele mari.

în dimineața, se bucură de un mic dejun de produse proaspete, naturale: micul dejun delicios oferă mîncăruri dulci și sărate pentru toată lumea!

Dacă doriți să experimenta pe deplin vacanta in Jesolo, ai la dispozitie nostru închiriere gratuită de biciclete pentru a descoperi zona, reduceri speciale pentru runde interesante de golf sau distracție zi în parcul acvatic Aqualandia de ... și mult mai mult pentru a face speciale vacanta intr-un hotel de 4 stele la malul mării în Jesolo!

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem