Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

AGRITURISMO BORGO VIGNA VECCHIA


Via Di Montauto, 4 - 50050 CERRETO GUIDI (FI)
+39 0571 55492

descriere


Farmářský dům Borgo Vigna Vecchia a realizat visul de la rândul nostru Mario, care este un pic de noapte, și în fiecare zi există un loc unde puteți găsi un loc unde vă puteți bucura.

Astăzi, cele două surori, Sandra și Antonella, împreună cu partenerii noștri, Daniele Alessandro, continuă inspirată de ei uči, continuăm în familia tradiției de sănătate și de înfrumusețare.

Agroturismul Borgo Vigna Vecchia este un loc minunat pentru a vă petrece o vacanță în împrejurimi Cerreto Guidi este înconjurat de vinuri, plantații de măslini și plantațiile de măslini.

Aici puteți petrece o vacanță relaxantă, vă puteți bucura de o locație plăcută, îmblânzită în inima naturii din Tuscany și ușor accesibilă artelor fantastice din Florența.

serviciu


Borgo Vigna Vecchia este fructul și esența fermei Montauto II care, cu o mare atenție la tradiție și istorie, produce vin și ulei în ceea ce privește dragostea pentru acest teren și autenticitatea produselor sale.

Este posibil să cumpărați direct produsele noastre de agroturism, vin, vinsanto, ulei de măsline extra virgin, biscuiți, gemuri și alte specialități toscane.

Iubirea pentru țara noastră și dragostea pentru ospitalitate se amestecă împreună pentru a crea acest loc magic al păcii și liniștii și redescoperirea lucrurilor simple.

Borgo Vigna Vecchia oferă douăsprezece apartamente mobilate, proiectate și gândite în mod inspirat de peisajul înconjurător, plantațiile de măslini, podgoriile și ferma.
Verde, roșu și galben sunt culorile predominante amestecate cu arome și mirosuri de plante aromatice în grădină, miros de struguri coapte și măsline care așteaptă recoltarea ...

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem