Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL DELLA SIGNORIA


Via delle Terme, 1 - 50123 FIRENZE (FI)
+39 055 214530

descriere


În centrul istoric al Florenței, Hotelul della Signoria vă așteaptă la câțiva pași de Ponte Vecchio și de Uffizi, cu priveliști exclusive ale Piazza della Signoria, printre splendidele palate și muzee care au făcut întotdeauna orașul nostru unic.
În camerele mobilate sobru, cu Wi-Fi, vă veți bucura de o vacanță magnifică în Florența, oaspeții unui hotel de 3 stele, în apropiere de Piazza della Signoria, înconjurat de o atmosferă liniștită și relaxantă a familiei.
Hotelul are o parcare confortabilă pentru cei care călătoresc cu mașina și o terasă frumoasă, unde vă puteți bucura de micul dejun.

serviciu


Hotel tradițional în centrul orașului Florența, Hotel della Signoria din Florența vă întâmpină cu căldura irezistibilă în camerele confortabile, mobilate cu gust și dotate cu tot confortul, la câțiva pași de Piazza della Signoria.
Dacă vă place reședințele elegante și atenție la cel mai mic detaliu, în cazul în care orice nevoie este întotdeauna luată în considerare și plăcerea de a vizita dumneavoastră este întotdeauna pe primul loc, atunci veți aprecia della Signoria hotel.
Hotelul oferă acces Wi-Fi gratuit, garaj hotel pentru o taxă și o terasă frumoasă pentru a trăi momentele de relaxare, poate comis un cocktail sau una dintre cocktail-uri pregătite de barul hotelului.
În timpul șederii dumneavoastră, un personal înalt calificat va fi bucuros să vă ajute să descopere secretele din Florența și împrejurimile sale frumoase, cu un tur în interiorul și în afara orașului. Adresați-vă la recepție toate informațiile de care aveți nevoie pentru a rezerva tururi ghidate, excursii și muzee și spectacole.

Micul dejun este servit pe terasa cu vedere la acoperișurile din Florența, deschise în anotimpurile cu temperaturi plăcute, închise și încălzite în timpul iernii, închisă și aer condiționat în timpul verii.
Cu alimente dulci și sărate, este oferit cu un bufet din ce în ce bogat de produse proaspete și aromate, carne, cornuri cu gem, suc de portocale și bun espresso italian. La cerere, este servit la mese.

Dacă călătoriți cu mașina, veți fi încântați să știți că veți avea acces la ZTL pentru a ajunge la Hotelul Signoria. Odată ce ați descărcat bagajele, personalul nostru vă va parca mașina într-un garaj plătit în apropiere.

Fiecare cameră de la Hotelul della Signoria este proiectat pentru a oferi un sejur relaxant și plăcut în Florența, în camere dotate cu tot confortul modern, cu acces Wi-Fi gratuit, aer condiționat și Sky TV.
Unele camere cu vedere fermecătoare la Ponte Vecchio, camerele sunt decorate cu un decor modern, atrăgător și delicat. Acestea vin în tipuri Classic, Superior și Deluxe.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem