Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL GRAZIELLA


Via D. G. Giovenale, 3 - 47814 BELLARIA IGEA MARINA (RN)
+39 0541331652

descriere


Hotelul Graziella este situat la 20 de metri de mare, în centrul orașului, lângă parc și insulele pietonale.
Veți găsi un mediu cald și confortabil pentru a vă bucura de o vacanță plăcută și relaxantă într-un hotel cu aer condiționat.
Un bar confortabil, un lift, camere cu balcon și TV LCD și o sală de mese mare cu aer condiționat vă așteaptă.

serviciu


Gătit mama este cea care rămâne pentru totdeauna în inimă, nu există nici o iubesti nu se laudă, ocazional, specialitățile din propria lor casă, lasagna, fidea, friptură de pui, pizza ... și bucătăria Mamma Mara este doar faptul că, autentice, de casă, a făcut cu inima si cu experienta de mai mult de douăzeci de ani de la soba pentru copiii ei și pentru toți clienții săi ... că un pic „sunt ca o familie!
La fel ca și acasă, toate mesele au ore foarte flexibile, astfel încât să putem satisface nevoile tuturor oaspeților noștri atât mici cât și mari.

Bufetul irezistibil de aperitive prânzuri deschise și cină, legume, salate, delicatese și aperitive calde vă deschide apetitul, atunci vă va satisface complet cu meniuri zilnice, feluri de mâncare caracterizate prin combinația de originile noastre umbriene cu bucătăria locală: de la o lasagna Marea Adriatică la o norcina pastă sau un sos de pește suculentă, o piadina squacquerone cu rachete și brânză cu gem și miere sau pește la grătar sau carne.
Deserturile vor avea loc în fiecare seară, pentru a aștepta nerăbdător!


Mondo Bimbi
Vacanță, un pic ca de Crăciun prezintă sub copac, este unul dintre cele mai importante ale anului pentru adulți și copii, și cum putem lăuda cu ospitalitatea noastră dacă am încercat să-l cât mai confortabil și special posibil șederea copiii și părinții lorxx01domanda10xx

În hotelurile din Trevi și Graziella, copiii pot mânca în restaurant cu mama și tatăl fără probleme de timp.
Mesele pentru copii mici vor fi pregătite de Mara mama și personalul său în conformitate cu recomandările mamelor, doar sunt de acord cu ei și tot ce ai nevoie din trecut de legume, sosuri, carne și pește aburit sunt întotdeauna disponibile.
În timp ce pentru cele mai exigente gustări am pus bucătăria direct la dispoziția mamei noastre care va fi capabilă să gătească mâncărurile preferate ale catelului.

Pentru copiii care își sărbătoresc ziua de naștere în timpul petrecerii surpriză de sărbătoare pentru a opri lumânările.

Știind foarte bine cât de dificil este să se pregătească bagajele pentru vacanța, cu teama de a uita ceva sau nu au suficient spațiu în valiza ta ... și în mașină, să avem toate echipamentele pentru copii:
• Șalupă și șine de protecție pentru cădere
• Cade de baie
• Încălzitor pentru sticle
• Biciclete cu scaune în condiții de siguranță
• Scaune înalte
• Kit pentru aerosoli
• Cărucioare

În plus, hotelurile noastre au acorduri cu toate parcurile de distracții ale Rivierei și oferă bilete reduse pentru toată lumea, fără a fi nevoie să aștepți la coșul de cumpărături. Aquafan, Oltremare, Imax, Fiabilandia, Italia în miniatură și Mirabilandia.

Pe plajă veți găsi un veritabil loc de joacă pe nisip, cu leagăne, tobogane, păpuși dondolosi, trambulină, case, gonflabile și alte jocuri ... copiii să se distreze în condiții de siguranță în timp ce părinții și bunicii se pot relaxa.

La Igea Marina, nisipul este de aur, marea este calmă, adâncurile sunt scăzute ... iar distracția și relaxarea sunt potrivite pentru toată lumea!

Hoteluri din Trevi și Graziella au un acord cu Bagno Lido 72, care, în plus față de renumita ospitalitate Romagna, este prietenoasă și prietenoasă, oferă tuturor oaspeților săi o "mare" de servicii ...

Mini club pentru copii, de luni până vineri, în cazul în care animatorii vor avea grijă de dumneavoastră copii, desene, jocuri, manipulări cu paste și creații de obiecte de tot felul, se vor distra pe cei mici și să se relaxeze mare.


În cele din urmă, serviciile pe care Bagno Lido 72 le oferă oaspeților săi ...
Bar, sala de gimnastica, biciclete la plimbare de-a lungul plajei, hidrobiciclete, dusuri calde solare, cabine, vestiare, sală de jocuri și pentru cei care chiar și în vacanță este atent la slănină sau pentru cei care iubesc mișcarea, aerobic de apa, gimnastica, dansuri, neted, sos și merengue ...
precum și bunătatea, prietenia, disponibilitatea și profesionalismul întregului personal!

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem