Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL KADETT

Sup

Viale Guglielmo Marconi, 30 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 373125
+39 0541 374838

descriere


Casa ta de la mare, unde stilul tipic Romagna întâlnește inovația și unde curtoazia și atenția la detalii sunt întotdeauna pe primul loc.

3 generații de hotelieri, care-a lungul timpului au fost în măsură să se adapteze serviciile la nevoile clienților lor, în cazul în care curtoazie și atenție la detalii sunt întotdeauna pe primul loc pentru o vacanță de neuitat în Rimini economică, dar cu toate facilitățile unui hotel de 3 stele, in apropiere de la mare.

"Managementul Familiei" o garanție a calității!
Familia Tonelli a condus hotelul cu grijă și pasiune de peste 30 de ani, pentru că ospitalitatea noastră este o tradiție familială, unde veți fi înconjurați de o mică atenție.

"O Ospitalitate tipică Romagnola"!
Ne place munca noastră în cazul în care ne exprimăm cel mai bun caracterul nostru în mod tipic Romagnolo, motiv pentru care vom face totul pentru a îndeplini închirierile doresc, în Miramare din Rimini Un hotel de trei stele, care va recompensa încrederea ta!

Hotelul Kadett 3 stele este situat în Miramare di Rimini, în apropiere de gara Miramare și bulevardul pietonal, centrul vieții de noapte în cazul în care de divertisment pentru familii și pentru tineri alternează cu dansuri, piețele etnice și evenimente de excelență cu spectaculoase focuri de artificii.

Lobby-ul cu aer condiționat este un loc plăcut pentru a face noi prieteni și conversații plăcute sau distras la calculator folosind conexiunea Wi-Fi, sau se pot relaxa cu o carte bună în timp ce sorbea cafeaua, cappuccino și orice altceva disponibil în bar aprovizionat, care este deschis, de asemenea portarul și parcarea de 24 de ore pe zi.


Formula satului ALL INCLUSIVExx01domanda10xx Pentru cei care aleg formula all-inclusive, șederea la Hotelul Kadett este chiar mai bogată:
Pensiune completă
Băuturi sau băuturi la mese fără limite
Servicii de plajă cu umbrelă și 2 șezlonguri
Și încă multe servicii incluse


"Miramare FAMILY Village" O mare animata pentru copii de toate varstele:
Mascotele din sat
Machiajul copiilor
Baloanele
Bomboane de bumbac
Mascaradă și multe altele!

serviciu


Fiecare dintre noi are nevoi diferite, iar în casele noastre suntem organizați pentru a avea acele servicii necesare pentru a ne satisface nevoile. De aceea, în hotelul nostru de trei stele din Miramare di Rimini oferim servicii care încearcă să satisfacă nevoile fiecăruia dintre oaspeții noștri, ca și cum ar fi fost acasă și poate chiar mai mult.

Wi-Fi în întreaga hotel
Internet în holul hotelului
Recepția și barul sunt deschise 24 de ore pe zi
Lift și aer condiționat
Lounge bar cu TV LCD.
Biciclete disponibile.
Jocuri Ping Pong și jocuri de masă.
Spații comune interne și externe:
Veranda pe plimbare.
Gradina interioara insorita.
Verificați lung cu spații de curtoazie.
Parcare: la 20 m. de la hotelul nepăzită, păzită la 1 km de hotel
Parcările auto ale hotelului sunt foarte confortabile și permit utilizarea mașinii 24 de ore pe zi.


MINICLUB TIMP PASTI
Animatorul va avea grijă de micile oaspeți în fiecare zi a săptămânii.
de la 12.30 la 14.30 și de la 19.15 la 21.15
în plajă de la 10.30 la 12 și de la 16.30 la 18.00

La restaurantul hotelului Kadett veți gusta bucătăria adevărată din Romagnola, unde legătura dintre arome și tradiție este combinată cu o bucătărie ușoară!
O bucătărie tradițională cu feluri de mâncare tipice, oferind în fiecare zi 3 meniuri cu carne și pește.

Hotelul face parte din produsul „tipic Hoteluri Riminesi“ Club, care prin statut trebuie să folosească produse locale pentru a km.0, acest lucru înseamnă că hotelul și în special restaurantul este foarte mult distinge de nenumărate structuri pe teritoriul Rimini. Pe scurt, oferim oaspeților noștri produse de calitate superioară și sănătoase. Bufetul de mic dejun: Noțiuni de bază în dimineața cu biroul unui espresso bun, sau savurând un cappuccino real, cu lapte proaspăt va fi o adevărată plăcere, sau vă puteți potoli setea cu un suc proaspăt de portocale sau ananas, iar pentru dinte dulce mirosul de ciocolată fierbinte va fi irezistibil. Admiratorii de ceai sau ceaiuri din plante vor fi uimiți de selecțiile nesfârșite de perfuzii care pot fi gustate, fiecare având proprietăți și arome deosebit de benefice.

Hotelul de familie de 3 stele din Miramare di Rimini vă oferă un serviciu de divertisment pentru familiile cu copii, pe măsură ce vă poate oferi doar un mare sat turistic.

La hotelul de 3 stele Kadett din Rimini, camerele sunt disponibile începând cu ora 12:00 în ziua sosirii, până la ora 10:00, în ziua plecării.
Camerele sunt extrem de confortabile, liniștite și mobilate modern și oferă:

Paturi și saltele ortopedice
Aer condiționat independent
TV. 22 "LED DTV
Linie telefonică directă cu ceas deșteptător
seif
aproape toate cu balcoane
Conexiune Wi-Fi


de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem