Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

PICCOLO DOLOMITI RESORT


Via Pegorar, 2 - 38010 Andalo (TN)
+39 0461 585710

descriere



Stațiunea Piccolo Dolomiti
ÎN INIMA PATRIMONIULUI NATURAL UNIVERSAL AL ​​UMANITĂȚII: FARMA DOLOMITELOR

Piccolo Dolomiti Resort oferă farmec, gourmet și relaxare ... pentru a face zile de vacanță de neuitat, chiar și pentru familie! Un loc primitor cu servicii și spații unde micuții se simt protagoniști, fără a renunța la bunăstarea și relaxarea dvs. .. Andalo pentru familie, unde este garantată concediul de familie!

serviciu


GOLDEN SPA - O LUME DE RELAXARE ȘI WELLNESS NOUA BAZĂ DE AUR DIN BRAND ESTE FORMULAR DEFINITIV
Fructul de a realiza proiectul unui concept nou de bunăstare într-o locație exclusivă ... cel mai bun răspuns pentru următoarea vacanță ... !!

Pentru bunăstarea totală în zona de saună și baie de aburi (cu excepția zonei de piscină), sugerăm să nu folosiți un costum de baie, deoarece dacă este expus la temperaturi ridicate, poate elibera substanțe toxice și poate preveni circulația sanguină bună; toate pentru un program de wellness de înaltă calitate!
Admiterea în zona de saună este permisă de la vârsta de 14 ani.
Copiii se pot distra în piscina noastră, având în vedere faptul că piscina nu este distractivă, ci piscină de relaxare ... Accesul pentru copii sub 12 ani este necesar, cu ajutorul părinților.

Piscina emotionala acoperita cu muzica pe apa cu acces extern direct pe parcul de gradina de 5.000 de metri patrati
Panorama terasă cu vedere la orașul Andalo și la Paganella
90 ° saună finlandeză și baie de aburi concepută de Starpool de 45 °
Dușuri emoționale cu pin și menta de munte, cascadă cu gheață
Zerobody - Nu Relaxați-vă, wellness și neuroștiințe exclusiv la stațiunea Piccolo Dolomiti pentru o relaxare unică și de neuitat
Două cabine de masaj și tratamente cu Giulia care vă vor însoți ... în delicatețea unei atmosfere fermecătoare
Camera tăcerii cu lumină emoțională
Ceai și lectură
Zona mare de recepție - Design conceptual xx01select10xxiv -


Resort - Activități și distracții
CE EXPERIENȚĂ NEFORGETTABILĂ VREAȚI SĂ ÎNCEPEȚIxx01domanda10xx
Serenitatea și o mai bună calitate a vieții depind de armonie interioară: Piccolo Dolomiti Resort este un loc cu adevărat unic, atât pentru locația sa liniștită, cât și pentru atmosfera pe care o puteți respira.
Plaja Paganella oferă câteva oportunități:
ciclism montan, printre stațiunile cele mai bune echipate din Trentino cu trasee de diferite grade de dificultate, în jos, all-mountain, cross country, pentru tineri și bătrâni ... Michael aici la „mic“ entuziast biciclete va ajuta ... !!
Lago di Molveno, peisajul splendid al lacului italian nr. 1, acordat de mai multe ori. Plajă frumoasă, canoe, barcă, piscină olimpică în aer liber
Drumeție, numeroase trasee, de la simplu la cele dificile, pe jos sau atins de lifturile pentru a ajunge la locuri ca Cima Paganella, The Montanara, dell'Ermellino Tana, ferma, modul și apa de viata si .. top .. legendarul Ferrata delle Aquile pe varful Paganella.
Dar multe alte oportunități vă așteaptă aici pe platoul Dolomiți-Paganella.

Gourmet, tradiție, autenticitate și ușurință ...
ATMOSFERE PLEASANT ȘI RELAXARE, DE LA MIC DEJUN LA CELEPT

Un restaurant cald și luminos împărțit în trei camere cu mobilier din lemn din alpin. Toate ingredientele sunt absolut proaspete și preparate cu grijă de către tânărul nostru bucătar Martin: Pentru a găti principiu a acorda o mare importanță pentru produsele de pe teritoriul nostru și la un sănătos pregăti scăzut de grăsimi, de la aperitive la deserturi ... Natura grădina noastră ne oferă, de asemenea, cu ierburi naturale, flori și plante pe care le colectăm și le folosim în compoziția mâncărurilor noastre pentru o armonie de arome și culori.
Martino va fi bucuros să satisfacă nevoile oaspeților cu alergii și intoleranțe. Raportarea în acest sens este apreciată în timpul rezervării.

Camere și apartamente
ELEGANȚĂ, CALITATE, REFINEMENT ..
Eleganța designului contemporan se îmbină armonios cu căldura lemnului și a culorilor naturale, creând o atmosferă relaxantă pentru a face șederea oaspeților chiar mai plăcută.
Fiecare cameră a fost proiectată diferit, dar cu aceeași atenție și atenție la detalii.
De la balconul fiecărei camere vă puteți bucura de o vedere minunată asupra Dolomiților.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem