Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL PARADISO


Via Freita, 170 - 23030 LIVIGNO (SO)
+39 0342 996633
+39 0342 99 60 37

descriere


Sport, wellness, természet és a jó konyha. Az ünnep Livigno három jó csillag alatt született
A csendes oázis a természet által körülvett, mindössze 10 percre Livigno központjától, a Carosello 3000 sífelvonóihoz közel és a sífutópálya előtt.

Ez a Livigno Hotel Paradiso, melyet a Canepari család vezetett, amely évek óta udvarias mosollyal és meleg barátsággal működik a helyi idegenforgalmi ágazatban.

Otthon nyaralni
A szenvedélyes üdvözlés és mindig mosolyogva az egyik védjegyünk. Sok éven át a Canepari család vendégszeretettel szolgál Livigno-ban, miután a munkánk előtt szenvedélyes számunkra.

Tranquillity & Nature
Amikor azt mondjuk a Paradicsomnak, pontosan egy Paradicsomot értünk. És itt vagyunk nevében és valójában, mert csak körülnézzünk, hogy ne lássunk semmit, csak a természet, a nyugalom és az aktív világ. Nyáron és télen a hegyvidéki nyaralás a legjobb módon kezdődik.

serviciu


Confort maxim în hoteluri de 3 stele din Livigno
Pentru vacanța dvs. în Livigno alegeți Hotel Paradiso și veți avea disponibilitatea maximă și curtoazia. Recepția noastră vă urmează 24 de ore pe zi!

Vă urez bun venit cu:
Parcare gratuită
Terasă panoramică
Grădină mare cu solar
2 săli de mese
Bar xx01slash10xx lounge
Internet wi-fi în zonele și camerele comune (serviciu cu plată)
Sala de jocuri
Lift
Depozitarea bagajei
Paturi, pătuțuri, echipamente pentru copii
Asistență pentru rezervări de excursii și excursii
Încălzire suplimentară
Centrul de biciclete
Loc de joacă în aer liber

Sărbătorile din Livigno îndeplinesc arome ale Valtellina
Valtellina este un extraordinar nu numai pentru că natura și munții, atât în ​​timpul iernii, iar vara înconjoară oferă o varietate de activități care urmează să fie efectuate, dar, de asemenea, pentru arome și vinuri locale, care fac celebru
Alegerea și calitatea
Hotelul Paradiso are 2 camere de restaurant foarte primitoare, decorate în stil tipic de munte.

Dimineața un bufet dulce bogat și abundent și savuros însoțește micul dejun și masa de prânz și cină, cu vedere la bucătărie acasă de calitate, care servește o gamă meniu de mâncăruri tipice din Valtellina, mâncăruri naționale și internaționale și, la cerere, meniuri dietetice sportivi și pentru cei cu intoleranță alimentară.
Să somelier nostru Sara și Richard cea mai bună combinație de produse alimentare și de vin vinurile noastre cele mai renumite din Valtellina, în plus față de diferite propuneri ale regiunilor italiene.

Încercați să vă imaginați-vă în vacanță în Livigno, un vis care devine realitate. Nu este mai bine să vă tratezi într-o cameră exclusivă o datăxx01domanda10xx Pentru a trăi o poveste, nu este nevoie să visezi.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem