Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL LA TORRETTA BRAMANTE


Viale Regina Elena, 199 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 380286

descriere


Numele meu este Fernando, proprietarul hotelului, este cu mândrie că vă prezint la o tipicitate a Rivierei Romagna "La Torretta Bramante". Se spune că contesa Bramante, nell'adibire casa lui într-un hotel, și-a exprimat dorința ca structura semăna cu un turn, așa cum este tipic de castele, astfel încât nu numai că ar fi amintit contesei trecutul nobil, dar, de asemenea, oaspeții ar putea bucurați-vă de mediul plăcut impunătoare. Este ceea ce facem și astăzi pentru a vă oferi acea extra atingere.
Hotel în apropierea mării, ÎN FAGA PLAJULUI.
Marea este la doar câțiva metri distanță, doar suficient timp pentru a trece de promenadă și sunteți deja în apă. Și seara, plimbarea bulevardului se aprinde cu divertisment pentru toate gusturile. Dacă doriți să faceți o plimbare în centrul orașului Rimini sau Viale Ceccarini din Riccione, stația de autobuz este foarte aproape de hotel (stația de autobuz nr. 21).
Pachetul all-inclusive include gratuit umbrele de soare și șezlonguri pe plajă.

serviciu


Zona wellness
HIDROMASAJ, SAUNA, SHOWER EMOTIONAL
Angajamentul pe care am pus și am nevoie de personalul meu, a fost întotdeauna politicos și profesional, pentru acest lucru sunt adăugate în fiecare an, nenumărate servicii, cum ar fi zona de wellness cu cabină de duș emoțional, saună și o piscină spa.

sală de gimnastică
ZONĂ DE FITNESS
Pentru cei care doresc să păstreze în formă, există o cameră cu unelte isotonice și cardio, care să fie întotdeauna pe partea de sus cu testul costumului. Alimente disponibile pentru intoleranțe alimentare și boala celiacă (alimente fără gluten).

Parcul gonflabil convențional
100 de metri de hotel
Foarte aproape de hotel, chiar vizavi de Bagno 86, toți copiii vor merge să se distreze pe terenul de joacă gonflabil Skaramacai, acord cu Hotel La Torretta Bramante. Admiterea în parc este inclusă în abonamentul la biliard (50 € xx01slash10xx săptămână pe familie).

Piscină convenită
100 de metri de hotel
La doar 100 de metri de Hotelul La Torretta Bramante se află piscina noastră afiliată, unde vă puteți răcori și vă puteți relaxa în cele mai fierbinți zile.
Piscina trece de 50 € xx01slash10xx săptămână pe familie și include și accesul la Skaramacai gonflabil (lângă piscină) în fiecare zi.


Distracții la parc de distracții
IN ROMAGNA
Hotelul La Torretta Bramante oferă posibilitatea de a cumpăra bilete la preț redus pentru parcurile de distracții din Romagna cu beneficii exclusive pentru Oltremare la Acvariul Cattolica. De asemenea, puteți beneficia de bilete gratuite pentru Mirabilandia, pentru toți copiii sub 10 ani sau cu reduceri pentru a vizita delfinii, pinguinii sau păsările de pradă. Pentru a vă bucura de avantaj, rezervați o vizită când ajungeți la hotel.



Biciclete disponibile
Bucurați-vă de vacanța deschisă
vacanta ta este mai relaxant: lăsați mașina în parcarea noastră mare închisă, supraveghere video privată și este întotdeauna aprins și ajunge la toate punctele de interes, cu bicicletele, care oferă hotel sau direct pe jos: de fapt, suntem la mai puțin de 50 de metri de plajă.


Joc și animație
SPAȚIILE DE VACANȚĂ PENTRU ADULȚI
Pentru a profita la maxim de momentele hotelului, hotelul oferă mese de poker și mese de biliard, precum și petreceri gratuite WI-FI și tematică la jumătatea săptămânii. De asemenea, vă putem oferi reduceri pentru toate parcurile tematice din zonă, bilete pentru discoteci, consiliere pentru excursii și pentru a alege cele mai bune cluburi la modă.


Spațiul de joacă pentru copii
BUNE PENTRU COPII
Pentru toti copiii care vin sa ne viziteze oferim o camera de interior cu multe jocuri. Organizăm periodic petreceri cu animație. Reduceri disponibile pentru parcuri de distracții în Romagna.

Mănâncă liniștit
BABY CLUB ÎN TIMPUL MASĂ
Sala de mese se află la primul etaj, cu o vedere fantastică la mare.
Mâncărurile sunt întreținute de bucătarul talentat Luca, de la Rimini (care a lucrat cu noi de ani de zile), servit la masă de personalul din sala de mese.
Există posibilitatea ca copiii să aibă prânzul în avans și apoi să-i lase animatorii, în timp ce părinții se pot bucura de meniurile delicioase propuse.

Mic dejun continental
BUFFET
Pentru micul dejun, o apoteoza de bufet vă va oferi o bună dimineață, vor fi propuse diferite tipuri de prăjituri de casă, sucuri de fructe și alimente savuroase și deserturi.


Alegeți meniul
Cu îmbrăcăminte bogată
La prânz sunt oferite mai multe meniuri unde puteți alege între pește, carne, vegetarieni în fiecare zi, Bufetul de legume și aperitive va fi ca întotdeauna foarte bogat și va satisface plăcerea tuturor gusturilor. În timp ce la cină rețetele preparatelor noastre sunt mai ușoare și mai proaspete, cu o selecție bogată de cursuri de primă și a doua generație. Încă o dată, bufetul de legume calde și reci, aperitive și gustări mai mult sau mai puțin elaborate completează ultima masă importantă a zilei.

Mâncăruri fără gluten
PENTRU INTELERAREA CELIACIILOR ȘI ALIMENTARULUI
Pentru celiacii, avem posibilitatea de a pregăti pastele făcute cu ajutorul unor măsuri adecvate, sau cu un mic supliment oferim paste, pâine și gustări pentru micul dejun. Totul fără gluten.

Hotel de 3 stele
CAMERE CU SEA VIEW
Cât de frumos este să te trezești de o rază de soare care iese din fereastra deschisă. Inspirați aerul dimineață în zori, dormind pe saltele noi. Primul lucru pe care îl vedeți este marea, uneori ca o masă, altele dură. Mai multe tipuri au un balcon mare, multe dintre ele cu vedere la mare.

camere
ACCESORII PENTRU COMFORTUL DVS.
Camerele sunt bine finisate cu toate serviciile, aer condiționat, televizor LCD de 24 inch sau mai mult, internet wi-fi, telefon, seif, uscător de păr și baie privată.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem