Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL BELLEVUE


Viale Trieste, 88 - 61121 Pesaro (PU)
+39 0721 31970

descriere


Hotelul de 3 stele Bellevue, primitoare și bine îngrijit în detaliu, este situat direct pe malul mării și la doar câțiva pași de centrul istoric caracteristic, este structura ideală pentru vacanța dvs.

Hotelul, datorită numeroaselor servicii dedicate familiilor, este cu siguranță unul dintre cele mai complete și confortabile hoteluri, nu numai în Pesaro, ci și pe întreaga Riviera Adriatică.

Personalul de divertisment organizează în fiecare zi Mini Club pe plajă pentru copii și multe activități sportive pentru a se bucura în aer liber.

Biciclete pentru utilizarea gratuită a clienților săi

Wi-Fi gratuit în întregul hotel.

Personalul hotelului Bellevue va organiza excursii culturale și gastronomice frumoase pentru a descoperi minunatele zone din jur, cum ar fi Parcul Natural San Bartolo, Gradara, Urbino și Fiorenzuola.

serviciu


Hotelul nostru situat pe malul mării din Pesaro are o piscină mare și însorită, cu vedere la mare. Șezlongurile și umbrelele sunt disponibile gratuit clienților.



Personalul de divertisment, întotdeauna prezent, într-un mod distractiv și neinvaziv, organizează activități zilnice cu motor și sport pentru întreaga familie, de la adulți la copii.

Hotelul Bellevue are o sală de gimnastică situată la etajul panoramic.

Pentru o taxă suplimentară: masaje tradiționale și estetice, șezlong UVA, saună și baie turcească.



Hotelul oferă oaspeților săi un restaurant elegant, cu aer condiționat, care are vedere la mare din Pesaro.

În fiecare zi, bucătarul oferă mâncăruri tipice de bucătărie mediteraneană și tradiție gastronomică locală, preparate cu grijă și selecție atentă a ingredientelor: bufet bogat și delicios de aperitive și legume; specialități de pește din Marea Adriatică și din carne locală; deserturi, prăjituri, produse de patiserie și deserturi făcute de bucătarul nostru de patiserie

Mic dejun tip bufet cu produse de patiserie și salturi.
Meniul pentru copii și alegerile pentru cei care au alergii sau nevoi speciale (celiac și vegetarian xx01slash10xx vegan).
Se organizează seara tematică, la piscină galadinner, cu muzică și dans

De la Hotelul Bellevue puteți accesa direct plaja bine echipată și caracterizată de nisip fin și apă de mică adâncime, ideal pentru a permite chiar și celor mai tineri copii să se joace în liniște totală.



În timpul verii, malul mării este animat de numeroase evenimente, piețe, spectacole și evenimente culinare și de vin, care atrag mulți vizitatori din toată Italia.
De mai mulți ani, orașul Pesaro a primit recunoașterea internațională a steagului albastru pentru calitatea apei pentru scăldat, serviciile oferite și pentru managementul de mediu.



Hotelul Bellevue oferă camere elegante și confortabile, dotate cu un balcon mare cu vedere directă sau laterală la mare, aer condiționat controlat individual, baie privată, telefon, minibar, seif, uscător de păr și TV prin satelit.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem