Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL ASIAGO BEACH


Viale Romagna, 217 - 48125 LIDO DI SAVIO (RA)
+39 0544 949187
+39 0544 949110

descriere


Hotelul de plajă Asiago este situat direct pe plajă pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați. cu piscina, gradina mare cu zona verde si parcare interioara. Dispune de toate echipamentele moderne pentru a va garanta confort maxim.

Piscina mare cu vedere la mare
O alternativă excelentă la mare. Relaxați-vă în cada cu hidromasaj, care are până la șase locuri, sau răsfățați-vă cu un bronz în solarul mare care se află lângă piscină.

Piscina are tobogan si cascada pentru incantarea copiilor dumneavoastra. O grădină mare și bine întreținută înconjoară piscina, dacă în schimb sunteți în căutarea unui colț răcoros pentru a citi o carte, vă puteți bucura de zonele noastre mari de relaxare.

serviciu


Spa nou-nouț la mare
Spa-ul nostru de lângă mare vă așteaptă să vă răsfățați și să petreceți clipe de neuitat la malul mării.

Veți găsi:
baie turceasca
Sauna
Jacuzzi
Duș cu cromoterapie
Paturi relaxante cu vedere la mare

Intrare 15,00 € de persoană pentru o jumătate de zi, rezervată pentru un număr limitat de persoane în același timp, se recomandă rezervare.

Special pentru cupluri
Rezervă-ți centrul spa în uz exclusiv timp de o oră și lasă-te răsfățat de serviciile noastre (50 € per cuplu)

Plaja privată mare
Plaja, completata cu toate serviciile, este rezervata exclusiv oaspetilor nostri. Piscina mare, cu jacuzzi, saună și o mică sală de sport, sunt propuse ca alternative la mare. Pentru relaxare veti gasi: spatii comune mari ideale pentru lectura si o gradina mare cu gratar.

Hotelul este situat direct pe o mare plaja privata cu vedere la mare, ideal pentru familia dumneavoastra care, dupa un mic dejun copios, isi poate incepe ziua si ajunge la plaja fara a fi nevoit sa traverseze drumul.

În hotel ca și în restaurant
Nu este nimic mai bun decât să începi ziua cu un mic dejun bogat și să te bucuri de bucătăria noastră într-un cadru splendid.
În fiecare dimineață veți găsi un bufet continental vast, ideal pentru a începe cu energie și bunăstare. La Asiago veți găsi și o selecție largă de prăjituri și plăcinte pentru a vă satisface papilele gustative! Totul este îmbogățit de o vedere splendidă la mare. La cerere meniu pentru celiaci.



Camere cu vedere la mare
Proaspăt, spațios și din fiecare cameră vă puteți bucura de o vedere splendidă la mare. Recent renovat cu mobilier modern. Avem două tipuri de camere care oferă cele mai bune servicii: standard și superioare.

de la € 00
Informații cerere
unde suntem