Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL SMERALDO


Lungomare Zara, 119 - 64021 GIULIANOVA LIDO (TE)
+39 085 8000076

descriere


A Smeraldo Hotel Giulianova Lidóban megnyitja szobáit az Ön számára, hogy fantasztikus tengerparti nyaralást biztosítson Abruzzo egyik legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyén.

Struktúránk 80 kényelmes és jól berendezett szobával rendelkezik, nagyon lakható, minden könnyen megközelíthető a liftnek köszönhetően az emeletekre, ami párok és gyermekes családok számára is jól megközelíthető hellyé teszi szállodánkat, inkluzív szolgáltatással, emiatt az egyik a kategória legjobbja Giulianovában.

A Hotel Smeraldo számos egyéb szolgáltatást kínál, amelyek célja, hogy pihentető és szórakoztató tartózkodást biztosítson, amelyet szórakoztató csapatunk garantál. a gyerekek szórakozni fognak a sok játékkal felszerelt parkunkban és különösen a medencében található víziparkban; Pihenhet úszómedencénk mellett, vagy megmártózhat a napsütötte jakuzziban, és végül kiköltözhet a strandra, hogy pihenjen a fenntartott napozóágyakon.

Mindezt és még sok minden mást, mindenesetre csak a legjobbat azoknak, akik úgy döntenek, hogy a Giulianova Lido-i Hotel Smeraldóban nyaralnak!

serviciu


BAZIN
Avem trei piscine & parcuri acvatice situate intr-un punct strategic al hotelului unde sunt insorite de dimineata pana seara, unde puteti gasi sezlonguri gratuite pentru plaja. (utilizarea capacului este obligatorie)

PISCINA PENTRU COPII SI PARCUL ACVATIC: O piscina pentru ca cei mici sa se distreze si sa invete sa inoate in siguranta si un frumos Loc de joaca cu tobogane cu apa cu fantani cu inaltimea apei de 45 cm; unde copiii se pot distra în deplină liniște și pot fi controlați fără efort de părinți.

PLAJĂ
Lido Smeraldo Plaja noastră privată este situată în fața hotelului, deservită de două baruri și dușuri din apropiere; are si teren de tenis pe plaja, bowling, volei pe plaja. Avem la dispoziție dușuri și vestiare la ambele capete ale plajei. Două baruri mereu la cele două extreme unde avem acorduri și sunt și servicii. Apa este cristalină și lipsită de stânci. AVANTAJE ÎN FAȚA HOTELULUI REZERVAT NUMAI CLIENȚILOR, COMPUS DIN NIsip FINAL DIN APEA CARE URBE PROGRESIV PENTRU ZONA DE JOCĂ PENTRU COPII AVEM NUMAI 5 RÂNDURI DE UmbreLE.

PARCARE
Există întotdeauna un loc pentru mașina dvs. la Hotelul Smeraldo de 3 stele din Cattolica în parcarea sa privată și împrejmuită.

Te-ai hotarat sa iti iei vacanta cu masinaxx01domanda10xx Nu-ți face griji, în Giulianova îți poți parca cu ușurință mașina într-un mod confortabil și în siguranță.

Parcarea este împrejmuită și nu păzită, dar poți să-ți lași bagajele în siguranță la hotel și să-ți folosești mașina ori de câte ori vrei sau „uita-o” până pleci.


ANIMAŢIE
Cu un zâmbet, rupem lanțurile stresului implicându-te în Giulianova la hotelul Smeraldo cu divertisment. spectacole și aperitive Disney, animatori și artiști experimentați, pentru a vă face vacanțele de neuitat.

Divertisment: baby dance - trezire musculara - mini club - joc aperitiv - turnee - laborator - aerobic in apa si multe altele.

Cina tipică.


CAMERE DE AGREMENT
Hotel Smeraldo oferă o gamă largă de activități de agrement în cadrul hotelului: în special pentru a vă bucura de piscina cu scufundă și parc acvatic, terenuri de tenis pe plajă, bowling; Sala de biliard, camera bebelusilor.

Am xx01select10xxat mai multe activități pentru ca tu să descoperi frumoasa noastră regiune: Lasă-te ghidat și profită la maximum de șederea ta pe Riviera Abruzzee!

BICICLETELE
Puteți face excursii frumoase închiriind gratuit bicicletele noastre.



SALĂ DE GIMNASTICĂ
Hotelul Smeraldo pune la dispoziție oaspeților săi o zonă de fitness prestigioasă complet echipată cu echipamente de haltere și fitness.

Cei cărora le place să aibă grijă de corpul lor chiar și în vacanță vor găsi o facilitate dotată la Hotelul Smeraldo, dotată cu utilaje de ultimă generație pentru a-și sculpta corpul în fiecare parte.

Ne pasă de bunăstarea oaspeților noștri, așa că dacă ești un sportiv și îți place să te menții în formă perfectă.


GRĂDINĂ
Hotelul Smeraldo are o pădure privată mare de pini, cu zone umbrite, unde vă puteți relaxa în deplină relaxare, în timp ce copiii dumneavoastră se joacă pe un loc de joacă mare sau participă la divertisment.

Pădurea verde de pini este dotată cu mese și scaune pentru a vă bucura de briza mării în timp ce savurați un cocktail bun de bun venit oferit de hotel.

BUCĂTARE PENTRU COPII
PAPPE & MAI MULT
La dispozitia celor mici rezervam ce este mai bun lasandu-i sa acceseze sala de mese cu 30 de minute mai devreme pentru a le satisface cat mai bine nevoile, supa de legume mereu disponibila, bulion de legume, mancarea bebelusilor, talpa fiarta si multe altele tot cu intelegeri cu mamici.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem