Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL IDEAL


Via San Salvador, 158 - 47922 RIMINI (RN)
+39 0541 720262

descriere


Cu o poziție privilegiată pe malul mării nou echipat (traseu pietonalxx01slash10xxciclist) din Torre Pedrera, la 2 pași de plajă, în Hotelul nostru veți petrece o vacanță relaxantă fără constrângeri de timp, însoțit întotdeauna de priveliștea splendidă a mării.
Giacomo - bucătarul premiat - și Anna - de peste 25 de ani în sectorul hotelier - vă vor putea întâmpina în cel mai bun mod posibil și vă vor face să experimentați un sejur fantastic în care veți fi mereu răsfățat și unde veți cu adevărat simt
„oaspetele nostru de onoare”.

O formulă „inteligentă” care asigură libertate maximă, concepută pentru a vă asigura că alegeți în fiecare zi ce să faceți și când și să vă bucurați de tot ce este mai bun pe care îl oferă un sejur în Romagna: soare, mare, relaxare, distracție și... . arome incredibile ale bucătăriei locale.

serviciu


Formula inteligentă B&B
DE LA 8.00 LA 11.30 NON-STOP
MICUL DEJUN...

Din experiența de peste treizeci de ani ai lui Giacomo și Anna în sectorul de catering și ospitalitate, se naște o nouă idee de vacanță libertă, fără constrângeri de timp, începând de dimineață!

Începând cu ora 8.00 și până la ora 11.30 vă va aștepta un SUPER-BUFET cu delicatese atât dulci, cât și sărate precum: croissante parfumate, prăjituri și tarte de casă, iaurt, cereale, gemuri, siropuri, clătite, ouă proaspete, mezeluri și brânzeturi de împrejurimile noastre.

Veți avea ocazia să luați micul dejun pe splendida noastră terasă panoramică cu vedere la mare până dimineața târziu... veți putea savura o salată sub umbrelă, trecând prin aperitivul la apus cu vedere la mare... acestea sunt câteva dintre noile caracteristici pe care le veți găsi la noi.

Giacomo, un Bucătar premiat în mai multe programe TV (inclusiv „Best Chef Italia” difuzat pe platforma Sky) vă va surprinde nu numai cu delicatesele sale, ci și cu Show Cooking incitantul direct în sala de mese!

Vino și bucură-te de vacanță în libertate, o meriți!

Îți place confortul și vrei să te oprești cu noi la cinăxx01domanda10xx
NICI O PROBLEMĂ...

... pentru cei care doresc, exista posibilitatea de demipensiune "noastra" pe terasa cu vedere la mare la apus. În fiecare zi Chef Giacomo oferă „gustul zilei”, un singur fel de mâncare întotdeauna însoțit de deserturi rafinate făcute strict cu mâinile sale.

3 tipuri de camere
Camerele Hotelului Ideal sunt moderne și mobilate într-un mod esențial și confortabil, majoritatea având o vedere splendidă la mare: hotelul nostru de 3 stele dispune de camere cu adevărat spațioase, care se potrivesc perfect unei vacanțe în familie.

Dispunem de 2 camere certificate Ausl pentru persoane cu dizabilitati

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem