Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL EXCELSIOR


Via Carducci, 50 - 47841 Cattolica (RN)
+39 0541.961102
+39 0541.960253

descriere


Hotel Excelsior , īntre eleganță și relaxare
Excelsior Hotel este un hotel confortabil de 3 stele de pe malul mării, īn Cattolica aproape de centrul orașului . Proprietatea este gestionat direct de către proprietari ca o traditie de familie , ca să aibă grijă de oaspeții lor , primitoare i să o ambianță confortabilă și caldă .
Pentru o vacanta de relaxare totala , piscina este īn așteptare !
Echipat cu șezlonguri și umbrele de soare , piscina este disponibil pentru toți oaspeții cu acces direct convenabil din holul hotelului .
Hotelul este situat direct pe plaja din Cattolica .

serviciu


Serviciile noastre, vacanta
Pentru bunăstarea și confortul oaspeților noștri ne-am gāndit la tot ceea ce fiecare dintre noi ar dori să găsească īn casele lor și le-am pus la dispoziție!
Permis animale de companie
Aer condiționat īn zonele comune
Lift
Bar
Biciclete disponibile
Carduri de credit
Garaj
Jocuri pentru copii
Parcare
Piscină
Portar de noapte
Sală TV
Wi-Fi

Facilitati camere:
Aer condiționat. Duș Box. Camera cu balcon. Īn condiții de siguranță. Cabină de duș. Uscător de păr. Telefon. TV. Wi-Fi

Wellness Center
Pentru a regenera energiile și recapete de fitness, bucurați-vă de momente plăcute de relaxare īn centrul de wellness cu hotelul nostru.

Īn interiorul hotelului, toți copiii se pot juca īn loc de joaca noastră cu Placi de ardezie pentru culori, hārtie, cărți de povești, clipuri video și desene animate. Zonă de joacă īn aer liber cu castel, tobogan si leagane, īn cazul īn care copiii pot aerisire dorința lor de a īn condiții de siguranță și sub control distractiv. Pentru mame este disponibil 24 de ore 24 de o chicinetă, unde se pot pregăti masa pentru copiii lor

Īn fiecare dimineață pe terasa cu vedere la mare este un bufet bogat și variat de mic dejun de preparate dulci și sărate, īn timp ce mesele pot fi savurate īn restaurantul hotelului, cu aer condiționat, cu vedere panoramică la plajă. Bucataria ofera clientilor meniuri variate cu o selecție largă de māncăruri locale, preparate simple și sănătoase, bazate pe pește īn fiecare zi, īnsoțit de un bufet bogat de aperitive și feluri de māncare laterale.

de la € 50,00
Informații cerere
unde suntem