Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL BRISTOL


Via Liguria, 4 - 47843 Misano Adriatico (RN)
+39 0541 615461

descriere


O vacanță distractivă, dar relaxantă într-un mediu familial. Hotel lângă mare, la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului Misano Adriatico.
Camere cu tot confortul. Bucătărie de casă care respectă tradiția din Romagna, dar și curate și bogată în mâncăruri rafinate. O aruncătură de băț de pe plajă. Wifi gratuit pentru a căuta cât doriți. Servicii de biciclete pentru clienții noștri. Animatorii noștri vă vor distra copiii să vă facă să luați prânzul și cina în relaxare totală.
Serviciu pe plajă. Seara să se distreze și să facă noi prieteni.
Prietenii tăi cu 4 picioare sunt bineveniți.

serviciu


Hotel Bristol o vacanță cu prietenii. Ieși afară și ești pe plajă, mai confortabilă decât asta. Animație pentru copii. Animatorul nostru va sta cu copiii dvs. pentru a vă face să luați masa de prânz și cină în relaxare totală. Terasa legendara dupa pranz si dupa cina, un loc de intalnire pentru relaxare dar si pentru distractie, pentru a face noi cunoscuti. Camerele noastre sunt dotate cu tot confortul. Restaurantul hotelului nostru nu vă va lăsa cu gura uscată. Serviizo Bar. Sărbători dacă nu este o plăcere că sărbătoarea este!

de la € 52,00
Informații cerere
unde suntem