Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL ADRIATIC & BEAUTY


Via Principe di Piemonte, 43 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 372106
+39 0541 375868

descriere


Pentru o distracție de vacanță și relaxare.
La doar o aruncătură de băț de la mare , situat chiar vizavi de frumoasa plajă de Rimini , Hotelul Adriatic 3 Stele Miramare , unde veți găsi de curtoazie și de calitate datorită managementului de familie care distinge structura noastră .

Un hotel de familie adevărată īn Miramare , ideal pentru cei care călătoresc cu copii , datorită locație uimitoare pe malul mării , unde pantele de apă ușor pentru un īnot īn condiții de siguranță pentru tineri și bătrāni . De asemenea , de-a lungul frumos promenada , spectacole de zi cu zi , muzica , ateliere de lucru și aer liber locale .

serviciu


Hotelul Adriatic oferă oaspeților săi 40 de mari , spațioase , luminoase și confortabile , ideal pentru restul īntreaga familie ! Descoperiti facilitățile noastre moderne : in toate camerele există īntotdeauna un balcon , TV LCD , aer condiționat , seif pentru toate lucrurile de valoare , minibar , la cerere , telefon și baie proprie cu duș și uscător de păr .

RESTAURANT
Īncercați bucătăria noastră locală și internațională īn frumoasa sala de mese cu aer condiționat . Pentru a primi bufet bogat de aperitive și garnituri , precum și un meniu de carne sau pește īntotdeauna diferite īn fiecare zi , cu posibilitatea de feluri de māncare pentru vegetarieni , coeliacs și cele cu regim alimentar special . Īn plus īn fiecare dimineață un mic dejun tip bufet bogat cu produse dulci și sărate pentru a se potrivi toate gusturile .

de la € 40,00
Informații cerere
unde suntem