Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL AZZURRA


Via Milano, 10 - 47043 Gatteo Mare (FC)
+39 0547 87242
+39 0547 87301

descriere



Bine ați venit la Hotel Azzurra ............. UN PARADIS PENTRU COPIII DVS! Familiar cu toate facilitățile, este situat la 100 de metri de mare, în piața pietonală a satului, lângă magazine, biserică și promenadă. Constă dintr-o clădire principală (cu 2 tipuri de încăperi de la etajul 1, etajul 2 și podul de la etajul 3), cu două ascensoare, două săli de mese cu aer condiționat, bar, sală de lectură, terasă mare în aer liber, sală de joacă și foișor, jucați Mickey Mouse pentru copii și o dependență, situată la 20 de metri de hotelul de pe malul mării, complet renovat în ambele băi, mobilier, cu lift, sală de biliard, playstation, biciclete și teren de joacă împrejmuit și spațiu de dans pentru bebeluși seara . piscine. Camere de jocuri. Parc de distracții.

serviciu


PARCARE PARDOSATĂ LA 150 METRI SUFICIENTĂ PENTRU TOATE CARURILE WI-FI GRATUITE ÎN TOATE ZONELE COMUNE ȘI CAMERELE DE CAZARE NOAPTE

Principalele ziare disponibile în sală Încă 20 de biciclete, un nou solariu, din care începe un nou tobogan frumos de 30 de metri lungime, o nouă sală de joacă cu playstation și cameră de distracție pentru copiii mai mici din piscină.

Piscină mare de 200mp cu zonă dotată cu 4 cascade terapeutice și 3 tobogane de apă de divertisment de diferite lungimi pentru copii și adulți și o piscină separată pentru copii degradând de la 25 la 50 cm. Scoala inota in fiecare dimineata. Un solar mare în jurul piscinei și un mezanin echipat cu șezlonguri și umbrele sunt la dispoziția oaspeților pentru relaxare completă, în timp ce un animator în loc de joacă va distra copii. Două bazine hidroterapeutice încălzite completează centrul de piscină Hotel Azzurra. Camere de jocuri. Un tratament foarte special și privilegiat așteaptă copiii din hotelul nostru pentru o vacanță de neuitat: un maxigonfiabile frumos, o distracție bile maxivasca, leagăne, tenis de masă, bigliardini, case, si multe alte jocuri de tot felul te asteapta !!!

PLAJA GRATUITĂ PENTRU ZIUA ÎN SPAȚIUL ALEGERAT FENCINAT ÎN BUCĂTĂRIA POOLULUI ÎNTOTDEAUNA DESCHIS ÎNTÂLNIRE LA DEPENDENȚA

Baby Club la ore de masă pentru a lăsa părinții să mănânce liniștit și în timpul orelor de soare pentru cea mai completă relaxare în piscină.

HOTEL AZZURRA este echipat cu 2 săli de mese (sală de angela și cameră albastră) AER CONDIȚIONAT ȘI TOTAL RENOVAT

Micul dejun este tip bufet cu o selecție largă și bogată. În ceea ce privește meniul, este o alegere între 3 și 3 secunde, dintre care o primă și o secundă de pește. Meniu pentru copii atât pentru prânz cât și pentru cină. Vegetal bufet pentru prânz și cină și alegerea desertului, desertului și fructelor. Saptamana Romagna seara. Cele 100 de camere nu sunt toate de același tip, dar sunt mobilate modern și dotate cu frigider, telefon, uscător de păr, TV LED, seif, baie nouă cu duș, aer condiționat reglat individual și cea mai mare parte din balcon.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem