Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL CALYPSO


Via Bernini, 46 - 47042 Cesenatico (FC)
+39 0547 86050
+39 0547 680234

descriere


Hotel Calypso, primitor hotel din Cesenatico Valverde a, este gestionat de generații și cu mult entuziasm de către Pollini familie. Profesionalismul si experienta au permis familiei Pollini a se reînnoi și să se adapteze la nevoile clienților lor. Cei care cunosc deja structura știe că este animat de o atmosferă de familie și prietenoasă. Un număr mare de clienți care aleg să-și petreacă vacanța de zeci de ani de la Hotel Calypso. Pentru cei care au fost în vacanță cu părinții săi ca un copil, hotelul este ca oa doua casă în care să-și petreacă o vacanță de fericit cu familia ta.

Hotel Calypso 3 stele Cesenatico și o primire călduroasă oferă o piscină mare, parcare privata, sala de mese cu aer condiționat, cameră cu aer condiționat, sală TV și bar. Micile animale de companie sunt de asemenea binevenite!

Proprietatea este situată într-un ideal linistita si verde, pentru vacanțe de familii cu copii care vor găsi servicii destinate pentru nevoile lor.

serviciu


Hotelul Calypso are o piscină spațioasă rezervate pentru oaspeți, șezlonguri și umbrele de soare gratuite.
Calypso Hotelul răsfață oaspeții săi cu retete delicioase, gustoase și produse proaspete. Sala de mese de mare este un luminos, cu aer condiționat, în cazul în care ziua începe cu un mic dejun tip bufet consistent.
Meniul pentru masa de prînz și cină în schimb se caracterizează prin diverse propuneri și autentic întotdeauna însoțite de un bufet bogat de legume fierte, salate și legume. Paste îmbogățit cu sosuri delicioase, dar lumina, carne de calitate și specialități de pește capturate în marea noastră. în restaurantul de la Hotel Calypso, de asemenea, puteți gusta mîncăruri tipice din tradiția locală și cele mai bune rețete italiene. Pentru a completa fiecare masa fructe proaspete și deserturi delicioase de casă.
Pe langa faptul ca un hotel confortabil, cu o piscină în Cesenatico este un hotel confortabil, cu plaja inclus. De fapt, la cîțiva metri de hotel există numeroase unități care, în liniștea Cesenatico Valverde sunt adecvate pentru a satisface nevoile copiilor cu părinții și bunicii lor.
Fiecare cameră de la Hotel Calypso in Cesenatico cu Cameră de familie este mobilat cu gust. Camerele cu aer condiționat sunt dotate cu facilități moderne și funcționale. Și după o zi la plajă, o excursie pe jos sau o excursie la parcurile tematice din cartierul fiecare oaspete se pot bucura de o odihnă de întinerire. Pentru a reîncărca bateriile și pentru o trezire plăcută, pur și simplu admira priveliștea de la balconul camerei, respirație de aer proaspăt de mare.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem