Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL SOUVENIR

Sup

Lungomare Grazia Deledda, 94 - 48015 Cervia (RA)
+39 0544 71487
+39 0544 977353

descriere


Situat pe Promenade Grazia Deledda de Cervia , Hotelul Souvenir *** s se bucură de o poziție de invidiat , cu vedere la mare , în apropiere de portul pitoresc - canal , fermecătorul oraș vechi, cu piețele sale , și magazine primitoare de Milano Marittima .

în 2011 , datorită o renovare completă , hotelul oferă clienților săi un confortabil și confortabil ; doar cruce promenada pentru a fi pe nisip .

Avem parcare mare gratuită , biciclete și prosoape de plajă .

Management, editat de Valter Rossi și familia sa vor avea plăcerea de a vă urez bun venit a face șederea plăcută ; Scopul nostru este de a depăși așteptările dumneavoastră .

serviciu


Hotelul și serviciile sale:
24 de ore din 24, Ziare, Bibliotecă, Camere pentru nefumători, încălzire, aer condiționat, prosoape de plajă, biciclete, Mic Vas pentru prietenii tai de 4 picioare.
Room Service, Spălătorie.
Wi-Fi este disponibil în întregul hotel gratuit.
Parcare privată.
Noi oferim clienților noștri 42 camere, mobilier izolate fonic, moderne și confortabile pentru a oferi o odihnă dulce.
Avem, de asemenea camere pentru persoanele cu handicap.

Aer condiționat, culori sobre, armonie a formelor; Acest caracterizează restaurantul nostru, "excelență" a Hotelului de suveniruri.
Bucătăria este un amestec de tradiție și imaginația de bucatarul nostru, maestru impresiona clientii cu preparate delicioase în simplitatea lor. Bucătăria lui domnește suprem în "pește proaspăt Marea Fried."
Micul dejun tip bufet, servit în sala de mese sau în grădină, oferă băuturi dulci și sărate, calde preparate la mașina de cafea și fructe proaspete de sezon.
Bufetul de prînz oferă o gamă de patru primul patru secunde; Propuneri de legume crude si fierte; ispitele păcătoase de prăjituri uscate sau budinci.
Cina, o carte la, va da mod de a alege feluri de mîncare atunci cînd favorit terestre și maritime.
Chef nostru va fi bucuros să vă răsfățați, chiar și în circumstanțele:
meniu pentru copii, pentru oaspeții cu boala celiaca si vegetarian.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem