Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL PRIMAVERA

Sup

Via Cesena, 30 - 48020 Lido di Savio (RA)
+39 0544 948099
+39 0544 948209

descriere


Situat direct de pe mare (Riviera Adriatica), a fost complet renovat, hotelul este administrat de proprietarii care ofera grija de fiecare detaliu īn servicii și ospitalitate.
Recepția hotelului, (recepție īn 4 limbi) de lucru de 24 de ore la 24, permițānd oaspeților libertatea. La sosirea la hotel, personalul nostru va va pune imediat īn largul răspunde la dumneavoastră fiecare cerere.

Grupuri hoteliere de primăvară sunt binevenite pe tot parcursul anului, de fapt, să propună oferte de interes (de asemenea, pentru excursii școlare), care surpriza pentru confortul lor! Avem acorduri cu Riding Centre Le Siepi că pentru peste douăzeci de ani de evenimente ecvestre gazduieste de faima național și internațional.
Cervia Spa, de asemenea, va oferi o pauza de relaxare și bunăstare!
Descoperi toate frumusetea unei interioare interesant, și toate specialitățile din Romagna, și visul vacanta ta viitoare cu noi ... vom face un sejur de neuitat!

serviciu


Hotel superior de primavara de 3 stele īn Lido di Savio ...... confort
Acest hotel este situat īn Lido di Savio ( Ravenna ) , la 5 minute de Minunilor , mare , vacanță va fi plin de placere si relaxare maxima , datorita nu numai la renovarea completă a structurii , dar , de asemenea, să libere și expert direcție de management . Cu piscina mare , căzi cu hidromasaj affacciatte mare , o pepinieră la parter dedicat schimbului de copii īn īncălzit sticla , aragaz electric , Primavera Hotel Lido di Savio in asigura maxim de confort vacanta . Camerele īn sine sunt un imn de confort . Extinsă și meticulos īn detaliu , toate cu aer condiționat , paturi lamele de fag , saltele ortopedice , TV prin satelit , telefon direct , seif , balcon și baie cu uscător de păr și cabină de duș .

de la € 51,00
Informații cerere
unde suntem