Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL JAN MARIA

Sup

Strčda do Ruf de Soracrepa, 6 - 38032 Canazei (TN)
+39 0462 602145
+39 0462 602722

descriere


Daniel și Sabrina Fosco , împreună cu mic Andreas și Robert și tot personalul , ar dori să urez bun venit tuturor 'Hotel Jan Maria , Canazei , Val di Fassa , Trentino , într-o bucurie și de familie, proiectat pentru a satisface orice nevoie și cerere . Scopul nostru este de a face vacanța dumneavoastră senină , de relaxare și de neuitat .

Hotel L ' este situat la doar 500 de metri de centrul orașului Canazei ( mers pe jos 8 minute ) și la 800 de metri de la plecarea telecabina Belvedere ( 12 minute ) , și iarna duce direct pe pantele din Sella Ronda în Dolomiți Superski ; în timp ce în timpul verii, este punctul de plecare pentru drumeții pitorești la altitudine . În timpul iernii , avem un serviciu de transfer privat la schi Canazei .

Locația hotelului nostru este într-o vară și de iarnă liniștită și însorită , centrală și totuși departe de traficul , ideal pentru .

Vino și ne vizitați ... nu vei regreta !

serviciu


Hotelul Jan Maria, Canazei, Val di Fassa, Trentino, oferă o vedere magnifică exteriorul Dolomiți, un World Heritage Site.

În interiorul creează o atmosferă familiară, dat de armonia care există între Daniel și Sabrina și personalul lor loial. Zâmbetul și prietenie de la toată lumea este ceea ce nu va fi dor de timpul sejurului dumneavoastră.

Obiectivul principal este de a satisface toți oaspeții noștri și pentru a face vacanța dumneavoastră de neuitat și senină.

SERVICII INCLUSE
Zonă de wellness: saună, baie turcească, jacuzzi pentru 6 persoane. Prosoape. Ceaiuri de plante.
Sală de sport cu Technogym
Wi-Fi în camere, în restaurant și bar
Suficiente locuri de parcare în jurul hotelului

Iarna:
Cameră schiuri cu uscător de clăpari
Transfer gratuit cu autobuzul la schi Belvedere Canazei

Vara:
Depozitare biciclete acoperit
Biciclete de munte la dispoziția oaspeților
Grădină cu jocuri pentru copii

Camerele sunt distribuite pe trei etaje. Liniștită, însorită și confortabil, cu mobilier de nuc.

Toate au: balcon cu masa si scaune; TVSAT; radio; telefon; în condiții de siguranță; baie cu duș și uscător de păr.
Wi-Fi. Lift.
Cuisine, mic dejun tip bufet, bucătarul nostru este atent la nevoile tuturor oaspeților și pregătește mâncăruri fără gluten pentru persoanele cu boala celiaca; feluri de mâncare, fără produse lactate; meniu vegetarian și vegan; alimente pentru copii.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem